Sammanfattningen!

Sammanfattningen!

Så himla rolig vecka - avslutas med kvälls inspiration!

Nu har jag alltså utlovat en massa inlägg, så jag blir väl uppe hela natten ; ) Ett av de utlovade inläggen är en kort sammanfattning av förstaprao veckan - som idag tog slut... lite synd - men nästa vecka kommer ny prao! Här är iaf. sammanfattningen;

Arbetsuppgifter: I början av dagen var det väldigt mycket putsa och sådant, moppa fick jag göra idag. Annars har jag strukit, rensat/vikt fint på deras lager, sprungit ärenden (shoppat tidningar, almenacka, strykbräda m.m.) och såklart hjälpt en massa kunder ; )
Så här var det: Veckan har gått i raketfart, vilket är ett gott tecken på att jag haft kul! Jag har lärt känna en massa trevliga människor, lärt mig mängder av roliga saker o.s.v. Det har verkligen varit en toppen vecka!
Praogåva: Det var ju inte oväntat att jag inte fick någon praogåva eftersom att jag jobbade i en herrbutik... men visst hade det varit kul att ta hem en tröja - perfekt oversized med smala jeans under! Men, men... ; )
Höjdpunkten: Att få stå i butik och hälsa på massa nya människor är supertrevligt men inget slår mina luncher! Jag hade med mig Cosmopolitan och ELLE och åt kyckling eller ost och skinka toasts tillsammans med underbar Soyalatte - fantastiskt!
Tråkigast: Ha ha, en kille jag jobbade med (T) sa till mig att jag skulle följa med honom med soporna (vilket jag gjorde). Påvägen sa T att jag skulle springa in i Jupiter (butik i Sturegallerinan) och säga att jag trodde soporna var deras, sedan skulle jag gå därifrån. Jag gjorde det - tyvärr. Tjejen jag gav soporna till visade sig vara Måns Zellmerlöfs (stavning?) flickvän! Inte för att jag gillar honom, utan tvärtom - dagen innan hade T frågat mig om jag gillade Måns, då hade jag skrattat och svarat " NEJ! Verkligen inte, smööör!". Ha ha, visst det var kanske inte tråkigt, men varje gång jag gick förbi Jupiter skrattade hon! ; )

Jag gör en nästa vecka också!

Kommentarer
Postat av: Nina

låter som om du har haft en riktigt rolig vecka :) får man fråga var du praoade?

2007-10-20 @ 00:34:45
URL: http://ninablogg.blogg.se
Postat av: Josiee

låter som en fullspäckad vecka!!!

2007-10-20 @ 01:14:00
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Helena

Godmorgon! Hoppas att du får en jättefin lördag!

2007-10-20 @ 09:36:59
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Jennie

Låter kul att få stå i butik m.m :)

2007-10-20 @ 10:32:10
URL: http://unreal.blogg.se
Postat av: Anonym

trevligt =)

2007-10-20 @ 10:54:11
URL: http://metrobloggen.se/linder

ÅSIKTER?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0