Härmed tar jag en liten lista!

Härmed tar jag en liten lista!


Haha, ignorera rubriken, kom inte riktigt på vad som skulle skrivas ; P

Ibland får jag bloggtorka vilket innebär att jag inte bloggar lika ofta, men idag har jag bara inte haft tid - jag gick som sagt på den där manifestationen. Men innan dess fixade jag inför praoen nästa vecka - J.Lindeberg! Jag vet att det är herrkläder, men ändå riktigt kul att träffa kunder och lära känna nytt folk, det blir nog riktigt skoj! Som sagt en liten lista...

Min stil: Jag gillar det mesta, framförallt mycket kjol och klänning, men det händer (rätt ofta p.g.a. brist på kjol o klänning) att jag tar till med jeans med hög midja, ofta med instoppade oversized t - shirts i ;  ) Jag har som sagt lite blandad stil, men dras lätt till det feminina, snyggt skurna kläderna. Färg och mönster är också viktigt för mig.

Mina färger: Jag äger många plagg i vitt vilket känns som en bra bas, creme och brunt är det också majoritet på i garderoben -  men det finns också ganska mycket gult (senap) och rött.

Min inspiration: MODETIDNINGAR! Jag älskar att sitta en sen fredagskväll som denna och bara bläddra i massa olika modetidningar! Kändisbilder och vissa modebloggar inspirerar också, sedan ska vi ju inte börja tala om style.com! En stor inspirationskälla är en klassisk lördags förmiddag då jag gärna tittar i olika affärer och bläddrar mellan plaggen, helst går jag hem med en liten shopping påse också ; )

Bästa detaljen: Förr skulle jag ha sagt en riktigt snygg väska, men det har jag verkligen tröttnat på - så jag säger ett par underbara högklackade skor. Pumps eller stövlar, boots m.m. Ett par riktigt snygga skor kan lyfta en hel klädsel! Men akta; de kan också ha en sänkande effekt!

Favoritmaterial: Just nu gillar jag det stickade! Varma tjocka strumpbyxor. Skinn är också en favorit - har lyckats komma över snyggaste skinnjackan - ever! Härliga blusar i chiffong tilltalar mig enormt just nu och även  - tro det eller ej - paljetter!

Trött på: It - väskan! Den är DÖD, jag vill ha små väskor eller väskor ifrån okända märken som har en personlig bakgrund, och då menar jag inte "- jo, jag köpte den i den största Prada butiken i Italien!! ; ) Utan ett "äventyr" du faktiskt blev berörd av!

Tror på i höst: Om det blir höst så -  Stickade härliga kofftor, långa kafé besök med bästa vännen, promenader i Rosendal, knästrumpor och pumps!

Gör listan du med!

Måste bara säga att något som är riktigt trist är att modeveckorna nu är över, jag har dock mer tid på mig att raportera om mina favoriter - så håll utkik!

Kramar Klara

Kommentarer
Postat av: Sophie

Hihi! Din stil låter som min stil som jag gillar, men som jag aldrig använder tyvärr! Vem vet denna lista kanske kommer dyka upp hos mig en vacker dag...;)

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2007-10-13 @ 00:04:43
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Michaela

Kanske tar mig an listan, även om jag inte är så trendig av mig.

2007-10-13 @ 10:49:01
URL: http://toent.webblogg.se
Postat av: Camilla

Fan vilken cool bild! :)

2007-10-13 @ 13:00:34
URL: http://cammomilla.blogg.se
Postat av: Camilla

Vilken rolig lista :-) Jag ha gjort någon liknande tidigare i min blogg. Hoppas att du får en skön lördag! Kramar

2007-10-13 @ 14:37:58
URL: http://ce.blogg.se
Postat av: Camilla

Svar; Åh, jag vill också ha en!

2007-10-13 @ 16:18:46
URL: http://cammomilla.blogg.se
Postat av: Sofia

snygg bild tycker jag!

2007-10-13 @ 16:40:06
URL: http://sofialandstrom.blogg.se
Postat av: vicki

Snygg bild!!:)

2007-10-13 @ 18:39:49
URL: http://vickizen.blogg.se
Postat av: Helena

Hoppas att du har en mysig kväll!

2007-10-13 @ 20:29:35
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Helena

Sov gott, natti, natti!

2007-10-13 @ 22:02:53
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Egoina

härlig bild!

2007-10-14 @ 16:43:38
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Julia

Var är bilden ifrån? kram.

2007-10-18 @ 15:04:32
URL: http://chiwoww.webblogg.se

ÅSIKTER?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:(publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0